[<-- Terug]

Issues of problemen?

Constateert u dat bepaalde zaken in de Dutch Classics add ons niet werken zoals u verwacht had? Dan kunt u ons hieronder uw issue melden. Wij bieden u op best effort basis ondersteuning per email en zorgen ervoor dat uw issues met de add on(s) van Dutch Classics zo goed mogelijk worden opgelost. Gelukkig lukt dit in vrijwel alle gevallen.

Let op: Wees zo specifiek en concreet mogelijk in uw melding! Met meldingen als 'hij doet het niet' of 'ik zie mijn trein niet' kunnen wij in het algemeen weinig tot niets beginnen. Wij kunnen vanaf hier helaas niet in uw computer kijken en kunnen zonder specifieke informatie over de aard van uw issue niet bepalen wat er precies misgegaan is.

Voor algemene vragen over de werking van Train Simulator verwijzen wij u door naar de supportafdeling van Dove Tail Games, de maker van Train Simulator. Zij kunnen u adequate ondersteuning bieden en u op weg helpen. Ook op een website als Youtube en op de verschillende internetfora die treinsimulatie als thema hebben vindt u een ware schat aan informatie over Train Simulator en de werking ervan.

Tenslotte: berichten van kwetsende, beledigende of discrimerende aard en berichten die niet getuigen van algemeen aanvaarde beleefde omgangsvormen worden niet beantwoord.

Hieronder kunt u uw melding plaatsen:


Uw naam:
Uw e-mailadres: